TRAINERS

Onze trainers en begeleiders zijn vrijwilligers met enkel een onkostenvergoeding. Het profiel van onze trainers zijn ofwel beginnende trainers die nog aan hun trainersopleiding moeten beginnen, ouders met voldoende voetbalkennis, of trainers met diploma die zich wel kunnen vinden in ons project van lokale jeugdopleiding.

Aan het hoofd van de jeugd wordt een jeugdcoördinator geplaatst die in samenwerking met een sportbestuur rond hem een opleidingstraject uitrolt van 6 tot 21 jaar. De trainingsprogramma's worden afgestemd zodat elk nieuw jaar een voortzetting wordt van het vorige.

 

Hebt U interesse onze club als jeugdtrainer te vervoegen? Stuur een mailtje met uw aanmelding naar steven@rochus.be

 

BEGELEIDERS
Begeleiders worden gezocht bij de oudergroep binnen het team. Een begeleider wordt aangesloten bij de club en is al vrijwiligger aldusdanig in orde om zijn taken uit te voeren.

Wat zijn de taken van een begeleider:

- administratie voor de wedstrijd zoals het invullen van het wedstrijdformulier en algemene assistentie naast de trainer.

- organiseren en opvolgen van de beurtrol voor het wassen van de uitrustingen

- alle administratieve communicatie verzorgen tussen club en oudergroep, zoals aankondiging events, opvolging vragen betreffende aansluitingen enzovoort.