We beginnen er telkens 2 1/2 uur voor de wedstrijd aan met een aperitief aangeboden door Rochus. Het voorgerecht wordt geserveerd 2 uur voor de wedstrijd.

Bij grote drukte is het mogelijk dat het dessert tijdens de rust geserveerd wordt.

Kostprijs per deelnemer €35 inclusief inkomticket (€30 voor abonnees)

Klik hier voor het aanvangsuur voor de wedstrijd waarvoor U wilt inschrijven.


13 januari DUFFEL

Franse uiensoep gegratineerd met kaastoast

Gebakken Ribbeye met peperroomsaus, sla en frietjes

 

26 januari LILLE

Duo van kaas- en garnaalkroketjes

Stoofvlees met fietjes

Vanilleroomijs met warme krieken en slagroom

 

10 februari MARIEKERKE

Tomatenroomsoep met ballekes

Konijn op Vlaamse wijze met appelmoes en kroketjes

Warme apfelstrudel met ijs en slagroom

 

3 maart WITGOOR DESSEL

Gravad laks met limoncello

Gegrilde rundsbrochette met choronsaus en frietjes

Chocoladebrownie

 

17 maart BERG EN DAL

Carpaccio van tonijn op oosterse wijze

Gebakken rundstournedos stroganoff met aardappelrostï

Panacotta van kokos

 

7 april DE KEMPEN

Scampi Diabolique

Vol au vent van hoevekip met frietjes

Pavlova met rood fruit